Sóska mártás és burgonyás Szafi Free fasírt
(Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes, Húsmentes, Vegán)
Összetevők:
- 1 nagy fazék átmosott sóska levél
- 2 dl növényi tej
- 13 evőkanál cukornak megfelelő édesítő
- 1/2 pohár növényi tejföl helyettesítő
- 1 nagy csipet só
- 2 csapott evőkanál Szafi Free univerzális liszt
Elkészítés:
A sóska leveleket fonnyasszuk meg, majd a többi összetevővel együtt turmixoljuk össze, végül folyamatos kevergetés mellett sűrítsük be.
A burgonyás fasírt receptje is nagyon egyszerű: Tört burgonya + Szafi Free fasírt por + víz (a csomagoláson található útmutató szerint)
Sütőben sütöttem olaj nélkül!

A hozzávalókat a www.dietas-termekek-webshop.hu oldalon tudjátok megvásárolni.