Hagymás tepsis burgonya tofuval

(Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes, Húsmentes)

 

Ehhez az ételhez kell zsiradék, mert attól olyan finom, de így is kevesebb van benne, mint a hagyományos verzióban. Tetszőlegesen használjátok olyan zsiradékot, ami nektek a legjobb.
Aki eszik hústerméket az készítheti csirkemellel is!
Az étel tartalmaz szója készítményt!

 

Összetevők (5-6 főre):

 

Elkészítés:

Főzzük meg a burgonyát, édesburgonyát, és főzőbanánt héjastul.
Közben dinszteljük meg 1 kanál kókuszzsíron a hagymát, adjuk hozzá a szeletelt tofut, és a csíkokra vágott paprikát, plusz 1 kanál kókuszzsírt, fűszereket és a megpucolt főzött karikára vágott banánt, és süssük őket össze, majd a sózott, fokhagymázott karikára vágott főtt édesburgonyát is keverjük bele.
A főtt burgonyát is szeleteljük és keverjük el 1 doboz fűszerezett joghurttal vagy joghurt helyettesítővel (fűszerek: fokhagyma, Garam masala, és grillcsirke fűszersó, illetve egy pici mustárt is adtam hozzá)
Végül az egészet keverjük össze, öntsük tepsibe, szórjuk meg füstölt pirospaprikával és légkeveréses funkción 180 fokon 40 perc alatt süssük készre.

Mennyei finom!

   A hozzávalókat a www.dietas-termekek-webshop.hu oldalon tudjátok megvásárolni.