Morzsás karfiol borsófehérjés virslivel

(Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes, Húsmentes)

 

Összetevők:

 

Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedve megpároltam, sóztam.

A morzsát és virslit picit megpirítottam.

Majd rétegeltem a tejföllel, úgy, hogy az aljára került a prézli és a virsli, a tetejére a tejföl, és a tejföl réteget mindig megszórtam őrölt borssal.

200 fokon, 30 percig sütöttem.

 

Több, mint 2 évet vártunk a készen kapható Szafi Free panírmorzsa megszületésére!
De megérte, mert a végeredmény egy kis csoda lett, amit fogyaszthatnak azok is, akik nem esznek glutént, tejet, tojást, szóját, élesztőt!
Ebben hajdina sincs, ezért az íze olyan, mint a hagyományos panírmorzsának, és ugyanúgy használható is!

   A hozzávalókat a www.dietas-termekek-webshop.hu oldalon tudjátok megvásárolni.