Rakott zöldbab, házi bio kovászos uborkával
(Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes, Húsmentes, Vegán)
Hozzávalók:
- 300g száraz basmati rizs
- 500g párolt zöldbab
- 200g Szafi Free borsófehérje granulátum (vagy morzsolt tofu)
- ízesítésnek Szafi Reform grillcsirke fűszersó
- 1 kiskanál kókuszzsír
- 400g növényi joghurt helyettesítő
Elkészítés:
A rizst pároljuk meg. A borsófehérjét áztassuk be vízbe, majd ha megszívta magát, fűszerrel egy pici olajon süssük át, vagy ha tofuval készítjük akkor azt. Rétegeljük egy jénaiban a rizst, “joghurtot”, és a hús helyettesítőt, úgy hogy a rizs legyen alul, a “joghurt” felül. Előmelegített sütőben 200 fokon 35 percet süssük.
A hozzávalókat a www.dietas-termekek-webshop.hu oldalon tudjátok megvásárolni.