Sóska mártás és burgonyás Szafi Free fasírt

(Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes, Húsmentes, Vegán)

 

Összetevők:

  • 1 nagy fazék átmosott sóska levél
  • 2 dl növényi tej
  • 13 evőkanál cukornak megfelelő édesítő
  • 1/2 pohár növényi tejföl helyettesítő
  • 1 nagy csipet só
  • 2 csapott evőkanál Szafi Free univerzális liszt

Elkészítés:
A sóska leveleket fonnyasszuk meg, majd a többi összetevővel együtt turmixoljuk össze, végül folyamatos kevergetés mellett sűrítsük be.
A burgonyás fasírt receptje is nagyon egyszerű: Tört burgonya + Szafi Free fasírt por + víz (a csomagoláson található útmutató szerint)
Sütőben sütöttem olaj nélkül!

A hozzávalókat  a www.dietas-termekek-webshop.hu oldalon tudjátok megvásárolni.