Vegán brassói recept
(Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes, Húsmentes, Vegán)
Hozzávalók:
- Burgonya
- Tofu
- Szafi Reform magyaros poralap
Elkészítés:
A burgonyát kockára vágtam, megfőztem sós vízben, majd megsütöttem. A tofut szintén kockára vágtam és belekevertem vízzel elkevert Szafi Reform magyaros poralapból készített szószba, és így hagytam állni 1 órát. Ezután olajsprayvel kifújt serpenyőben megpirítottam, és az elkészített szószban (a hátoldalán levő recept alapján) ismét bekevertem, így hagytam állni. Végül csak tálalnom kellett. Mennyei finom!
Nekem először a barátnőm Pálinkás Évi készített ilyet, azóta rengetegszer elkészítettem, nagyon szeretjük. Próbáljátok ki Ti is!
A hozzávalókat a www.dietas-termekek-webshop.hu oldalon tudjátok megvásárolni.