Vegán brassói recept

(Gluténmentes, Tejmentes, Tojásmentes, Húsmentes, Vegán)

 

Hozzávalók:

 

Elkészítés:

A burgonyát kockára vágtam, megfőztem sós vízben, majd megsütöttem. A tofut szintén kockára vágtam és belekevertem vízzel elkevert Szafi Reform magyaros poralapból készített szószba, és így hagytam állni 1 órát. Ezután olajsprayvel kifújt serpenyőben megpirítottam, és az elkészített szószban (a hátoldalán levő recept alapján) ismét bekevertem, így hagytam állni. Végül csak tálalnom kellett. Mennyei finom!
Nekem először a barátnőm Pálinkás Évi készített ilyet, azóta rengetegszer elkészítettem,  nagyon szeretjük. Próbáljátok ki Ti is!

A hozzávalókat  a www.dietas-termekek-webshop.hu oldalon tudjátok megvásárolni.